Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ban za nic

nastar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczące bana na bo 2. Gdy próbuję wejść na MP pokazuje że na stałe mi zblokowali rozgrywkę na serwerach. I tu jest problem gdyż nigdy nie cheatowałem.

Jedyne za co mogłem dostać bana to napisanie na czacie " Fuck you " gdyż koleś ciągle pruł ryja przez mikro. Ale czy za wyzwisko można dostać bana na stałe ? Jest to duża przesada. Dla tych którzy będą uparcie myśleć że używałem cheatów musicie mi uwierzyć bo nie mam jak tego wam udowodnić :).

Opublikowano

Raczej masz bana za coś innego bo za wyzwiska to jest na czas.

Około 2 godzin chyba jest za wyzwiska, napisz do nich.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

@Up jak masz pisać głupoty to nie pisz grałem z nim i nie cheatował. Co do tematu to pisz do supportu najlepiej Steam.

Jak ma bana na VAC to nic mu nie pomoże bo steam (Valve) nie zdejmuje banów od VAC. @Do zbanowanego: Nawet się nie wysilaj, masz nieodwołalnego bana :/ Aczkolwiek możesz napisać do nich i się dowiedzieć za co,

Opublikowano

Sprawdź czy masz bana na VAC jeżeli tak to pozamiatane (nic nie zrobisz , naprawdę)

Btw za wyzwiska teoretycznie można dostać 48h bana , ale nigdy nie znałem kogoś takiego

Opublikowano

@Up jak masz pisać głupoty to nie pisz grałem z nim i nie cheatował. Co do tematu to pisz do supportu najlepiej Steam.

to sobie z nim graj, ludzie, forum o cheatach i takich tam nielegalnych sprawach zrozumiem jakies pytania przy okazjii, ale naprawde nie ma innych for docelowo o grze? a tutaj koleś ryczy że dostał "BANA ZA NIC" NO NA PEWNO! UWAGA! STEAM/VAC ROZDAJA BANY ZA DARMO! OJEJUNIU xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...